Blog

Help! hoe vindt ik mijn klanten

Dan is het eindelijk zo ver… je eigen bedrijf. KVK ingeschreven, algemene voorwaarde op orde, website gebouwd, huistyle gemaakt en dan mogen de klanten binnen stromen. Na een poosje hopen en wachten en wat Facebook berichten plaatsen komt er geen schot in de zaak. En hoe pak je dat dan aan?

Maak het persoonlijk

hoe maak je je social media persoonlijk?

Photo by MART PRODUCTION: https://www.pexels.com/photo/a-group-of-people-planning-while-looking-at-the-laptop-7550298/

Jouw huisstijl jouw handtekening

Net je eigen bedrijf begonnen? Dan is het tijd voor jouw huisstijl. Maar wat is een huisstijl en wat moet je er allemaal voor doen? Wat is een huisstijl? Een huisstijl is eigelijk een vormgeving die overal in je bedrijf terug komt. Denk hierbij aan een logo, kleur gebruik en lettertypes dat op verschillende manieren …

Photo by Pixabay from Pexels: https://www.pexels.com/photo/abstract-board-game-bundle-business-267355/

De trends die je tegen gaat komen op de socials in 2022.

De afgelopen jaren zijn er elk jaar wel weer een aantal onderdelen die veranderen op de socials. Maar wat kunnen we het aankomende jaar verwachten?

seo

10 tips voor het schrijven van een sterk SEO blog bericht

In dit artikel geven wij je 10 tips en tricks voor het maken van een goed seo blogg bericht.

koffietijd bij companyid

Is jouw onderneming klaar om te stralen?

Welkom bij companyID. Het bedrijf wat gefocust is op de groei van jouw onderneming. Mijn focus ben jij! Klaar om aan de slag te gaan?

companyid produckt tagging

Nieuw op Instagram: product tagging

Veel merken delen creatieve foto’s van hun producten op Instagram en bereiken op die manier snel en makkelijk een jonge doelgroep. Maar dit kan echt een stuk beter! Namelijk met Instagram produckt tagging.

camera companyid

De social trend van 2019!

De story’s van Instagram en Facebook zijn niet meer uit het social media beeld weg te denken. Maar wat kan je er allemaal mee?

welkom

Welkom bij CompanyID

> Veel bedrijven hebben moeite met social media, wat heb ik nodig? Wat past bij mijn doelgroep en hoe presenteer ik dat? Dit zijn vragen die we voor u kunnen beantwoorden! Door onze kennis met u te delen en samen te kijken naar oplossingen helpen we startende en bestaande ondernemingen de wereld van online marketing te leren kennen.